Skip to main content

Lapimaailma kokkusaamine ja üks karbike

Meil on üks tore grupp inimesi, kes said Marja Matiiseni lapitöökursusel omavahel tuttavaks ja kes siiani koos käivad. Kogusime mailiaadressid kokku ja tegime ühise listi. Üks hetk kutsusime listi inimesi lisaks. Omavahelistele kokkusaamistele kahjuks kõik alati tulla ei saa ja meil on tekkinud selline väike aktivistide punt, kes pea alati kohal on. 

Kui nüüd keegi väga huvitatud on meie listiga liitumisest, siis andke aga mulle teada (ja põhjendage siis ilusti liitumissoov ära). Kokku oleme saanud nii Pärnus kui Kiilis ja järgmine kord on meil Märjamaa vallutamine :) Räägime lapitehnikast, manipuleerime kangaid, näitame töid ja jutustame ohtralt kõigest. Peale kohtumisi on alati nii hea meel nähtud sõprade üle.

Viimasel korral saime kokku Lembe pool. Jutustasime, sõime, tegime karpe, Lembe jagas võõraid kangaid laiali ja naersime kohe päris ohtralt. Jagasime nippe ja rääkisime tehtud töödest. Meil ainult mõned on piisavalt edevad blogide pidamiseks ja teiste töödest kuulame mõnuga juttusid. Hea oleks vaadata ka! 

Sel korral oli eelnevalt kodune töö ka antud, ilusaid ja ilusamaid kangapilte sai imetleda juba enne karbi kallale asumist. Lembe pildistas need ka üles ja lisas pildid oma blogisse. Siinkirjutaja kodune töö oli täitsa tegemata. Õnneks sobis kohapeal jagatavast tükk pitsi ja tükk lillat kangast sinna karbi peale päris hästi. 

Mul vist on mingi suhe lilla värviga :D

Selle karbiga osalen IT aastaprojekti jaanuarikuus: karbi tegemine ja kõiksugu paberitööd on minu jaoks jaburalt keerulised, karbi katsin paberiga, mis alguses ei olnudki nii hele, valmistulemus oli aga jahmatavalt valge ja paberi jooneline-triibuline pind ei jäänudki nii palju karbi peal näha, kui lootsin. Karbi sisse võib panna joonistatud mustrid või Jaapanipäraselt võõrad esemed ;)

Karbi kaanel olevad roosid lisasin kodus

Seda pitsi mul on kodus veel. Huvitav, mis oleks karbiga kokku sobiv ese, millel seda kasutada?

Esimese karbi kohta käib kah! :)

Jään põnevusega ootama veebruarikuist kohtumist!

Comments

Õmblusmamsel said…
Fantastiline kohtumine oli! Siiani õhkan vaimustusest. Sinu karbiga sobiksid ehk valged pärlid või punased korallid.
Malle said…
Väga kena karp! Ja mul tuli kohe üks idee, mida karbi tegemisel kasutada! :)
Lembe Inkinen said…
Need lilled lisada, suurepärane idee! Tubli!