Skip to main content

Jänkuga beebitekk

Oma viimase lapiteki õmblesin ma eelmise aasta alguses. Peale seda pole tekiteole kuidagi pihta saanud. Olen küll kahe teki pealsega alustanud, kuid mõlemad ootavad raame, teppimist ja kantimist. Ühe puhul pole lihtsalt sobivat kangast ja mõte on edasise suhtes kokku jooksnud, teise puhul pole lihtsalt aega olnud. Seega täna näitan ette hoopis kolmanda teki, mis hoolimata suvisest kiirest graafikust õmmeldud sai.

Kogu tekk on oma olemuselt sarnane eelmisele jänkuga tekile. Isegi sisu on sama - puuvillane vatiin (pärit Mustika Abakhanist). Vatiini ostes avastasin, et samas poes müüakse käe all täitsa mõnusana tundunud villasegust vatiini ja tahan mõne järgmise tekiga seda kindlasti katsetada. 
 
Jänku päevavalguses
 
Tekile sai vildist jänku peale, ninanöps ja silmad tikitud. Jänku kõrvade peal ja südames lendavad liblikad ja õitsevad lilled :) Omaniku nimi jõudis ka jänksi kõrvale. Teki suurus 110x110 cm.

Täitsa roostes tunne oli tekki õmmeldes. Mäletasin, et varem käis beebitekitegu siuh-säuh ja asi valmis; seekord tuli aga mõelda, meenutada, katsetada. On see ju esimene tekk, mis mu uue masina alt ilmavalgust nägi. Nüüd näpud sügelevad pooleliolevaid lõpetama ja uusi õmblema. Oh, kust selle aja vaid leiaks...
 
Tekk lambivalguses seinal rippumas

Ma loodan, et teki väike omanik veedab sellel tekil mõnusalt aega ja näeb teki all tududes imeilusaid unenägusid!

Comments