Skip to main content

Kaks kolmest :)

Täna on põhjust jälle kirjutada. Loosimisest on juba hulk aega möödas ning kaks kolmest lubatud kotist on kohale jõudnud. Esimesena valmis sinistes-punastes toonides umbes täpselt keskmises suuruses poekott. Kott on õmmeldud linase-puuvillasesegu kangast, peal kaunistuseks erinevat värvi paelad. Kott käib aasaga kokku ja ka poest tulles saab nööbi kinni panna. Sangad said pikad - hea üle õla visata ja käed vabaks jätta :) Nööp on taaskasutus, pärit mu ema suurest nööbitagavarast. Pildil on kott kergelt kortsus, sest enne seda olin ta ilusti kokku voltinud.

Nööpauk ja nööp :P

Paelast ja kangast triibud

Kokku ja käekotti!
Teine kott pidi tulema suur. No suurem kui sinine ta kindlasti tuli - sügavus sama, kuid laiuses tuli ikka 15 cm juurde (kui tasapinnale laotatud sai). Tükk aega mõtlesin kangaste kombineerimisest ja kuidas ikka teha nii, et peale pesu jääks ka kott ilusti samadesse värvidesse. Punane ju teadupärast annab üsna rohkelt värvi välja. Lõpuks otsustasin kasutada linast põhiosas ja punase-valgekirjudest kangastest teha peale lapitehnikas kaunistusriba. Mõlemad kangad on taaskasutus (täitsa mitte-kantud seelikutest, millel üks oleks vist küll ainult Barbie-taolise kehakujuga naisele sobinud...).

Seekord said sangad lühikesed ja masintikandiga kaunistatud. Värvi lisamiseks sai tikandijooni veelgi peale tehtud. Ülemine nendest läks veidi nihu, aga ise loodan, et see kasutajat ei häiri. Heily andis mulle IT kaudu juba teada, et esimene poeskäik juba tehtud ja et ta on väga rahul :) Seega mina ka!

Ülevaade :)

Tikandid ja lapitehnika :P

Kunstipärased sangad :P

Kolmanda poekoti kohta võin ainult kahte pilti näidata. Kuna Ennike on juba tükk aega mu blogis roosasid asju käinud nurumas, siis roosa sealt ka tuleb :P Aga kott veel käes pole ja põnevuse säilitamiseks pilti ei näita ;)

Natuke roosasid ruutusid :P

Värvivalik :P

Vahepeal sai käidud Barcelonas end soojendamas ja muidugi leidsin ma üles ka kaks kangapoodi. Nendest aga juba järgmine kord!

Comments