Skip to main content

Kolm põiminguga rätikut

Plaani täitmine jaanuarikuus on õnnestunud pea 100%. Kootud said sokid, kootud sai vest ja rootsi põiminguga käterätikud said lõpuks ometi lõpetatud. Ühe erandiga, aga seda teemat ei hakka enam uuesti üles võtma, varsti muidu muutun rästikust veel tuld purskavaks draakoniks. Ja oh kuidas mu pojale meeldiks, kui üks päris draakon kodus oleks :D

Täna aga saatsin poja koos dinosaurusega (ah mis vahet ikka dinosaurustel ja draakonitel - ühtki neist elusuuruses ei eksisteeri) lasteaeda ja asutasin end hoopistükis "piknikule" ;)





Siniste rätikute mustrid minu enda looming. Südametega äärepits ise kokku pandud, rombidega lai äärepits pärit raamatust "Näputööd" (ei mäletagi, kas esimesest, teisest või kolmandast osast). 

Volangi idee leitud netis ringi surfates, lisasin pitsi, et ikka rohkem oleks :) Rätiku teises otsas lihtsalt pits. Sinistel rätikutel nö tagumises otsas paeltest kaunistused, et liiga tühi poleks. Uut heegelpitsi niipea heegeldada plaanis pole. 

Kalamustri idee siit.

/Ma nüüd vabandan kohe ette ja taha ära, kui kedagi otse solvasin või varbale astusin, aga aeg-ajalt lööb mul nn inglise must huumor välja. Sarkasm-iroonia, võtke või jätke! ;) /

Comments

Elina K said…
Lõpmata kaunid rätikud ja volangi-idee on ka tõesti väga tore !
Diana Tammann said…
Väga ilusad rätid. Üks kaunim kui teine. Ja volangi idee on super. Pits, see, muidugi peab olema. ;))Mitte kunagi pole liiast.