Skip to main content

Kaks armsat beebitekki

Vahepeal on valmis saanud kaks beebitekki. Esimene nendest 110x110 cm ja teine täpselt 100x100 cm. Mõlemad ruutudest, osad kangad samad, vahel mahuline vatiin ja tagumine pool ühevärvilisest kangast. Ühel rohkem sinist tooni, teisel rohelist. Ise ei oskagi üht teisele eelistada - mõlemad sellised nunnukad, mida mõnus beebile alla panna. 

Masina all on praegu üks suurem tekk pooleli, aga selle teppimiseks sõidan Märjamaale. Minu pisike ja ustav õmblusmasin töötab muidu väga hästi, aga teppimisel surub teki kihid liiga kokku, veab alumist kangast suurima mõnuga edasi ja pealmist hoiab paigal. Nii tekivad aga voldid ja teppimine edeneb vaid tigukiirusel. Plaan on soetada uus õmblusmasin, aga selle jaoks on enne vaja paras nutsak raha kokku koguda. Seetõttu ma enne uue masina saamist ühtki uut lapiteki tellimust kahjuks vastu ei võta. Iga kord Märjamaale LapiButiiki teppimisteenust kasutama sõita oleks ka mõttetu ja viiks tekkide hinnad liiga kõrgele... Kuigi Airiga kohtuks küll heal meelel ;)

Beebitekkide juurde tagasi tulles - ühele tikkisin nime peale, teisele aplitseerisin. Nüüd mõtlen, et enda poja tekile peaks ka ikka nime peale panema :) Hoopis toredam! Lõpetuseks aga hunnik pilte.

Töötle neid värve kuidas tahad, aga kui pildistamise päeval valgust pole, siis pärast enam värve õigeks ei saagi.

Tikitud nimi

Ülevaade. Kohe näha, et pildistatud viletsates valgustingimustes

Õmmeldud ja pildistatud säraval päikselisel päeval.

Pardike eksis ka ruutude sisse

Mõnusad varju ja valguse mängud

Nimi aplikatsioonina

Ootan juba kevadet! See veebruar ja uduhallid ilmad võiksid juba otsa saada. Pealegi on kevadel nii toredaid reise tulemas :) Seniks aga - näpud tööle!

Comments

Õmblusmamsel said…
On jah nummid tekid! Aga kui Märjamaale sõidad, siis ega Pärnugi enam kaugel ole.
Kadri Kivistik said…
No vot! Ma siin juba vaikselt mõtlen, et kui ma 27.02-02.03 lapsega kahekesi kodus olen, siis äkki võtan rattad alla ja vuran sinu poole ;) Nüüd tuleks ainult härjal sarvist haarata!
Tiina said…
Kõigepealt: Sa teed väga väga ilusaid tekke. Avastasin blogi ja enne ei saanud rahu, kui olin kõike lugenud. Kadestan heade ideede ja oskustega tegihaid! Kui õmblusmasina jaoks tuleb koguda kauem, siis kas nn "walking foot" ei tuleks kõne alla.....maksab vähem ja Karnaluks müüb...universaalset.
https://m.youtube.com/watch?v=10DBLRNFOMc
et teppimine sujuks lihtsamalt. Ausalt, pole ise kasutanud, aga tundus paljulubav. Heameelega kuulaks kellegi arvamust, kellel sellega kogemusi.
Kadri Kivistik said…
Tiina! Aitäh heade sõnade eest! Ma seda walking footi kasutangi, ilma selleta ei oleks üldse mõeldav. Aga enam ei aita seegi; tundub, et masinal on tekkide teppimise mõõt täis. Muidu alguses see walking foot oli väga hea tõepoolest!