Skip to main content

Trennipüksid ja shibori proovilappide saatus

Sain esimest korda üle tüki aja jälle liikuma ning pildistasin kohe ka oma püksid üles. Muidu teab, kukun äkki ninali ja tõmban põlved lõhki. Kus ma siis enam oma uusi pükse näidata saan! Lõige on sama, mis eelmistelgi (Ottobre 5/2015 numbrist), ühe külje peale tegin võtmete jaoks väikse tasku lisaks. Üritasin seekord oma matsakatele säärtele rohkem ruumi anda ja see tuli täitsa enam-vähem välja, küll aga jätsin reiest natuke liiga kitsaks püksid. Vöökohast on ikka laiad ja esiosa liiga kõrge. Järgmised püksid tahaks teise lõikega juba teha, aitab sellest praeguseks küll :)

Materjaliks Abakhanist pärit puuvillasegune kangas (tõenäoliselt elastaaniga), mis ei veni nii hästi kui tahaks. Kõndimisel aga püksid ei häiri ja ma loodan, et ma kedagi niimoodi ringi liikudes ära ka ei ehmata :D

Teel rappa. Veel natuke haige inimese nägu.

Kui hästi vaadata, siis leiab küljepaneelilt tasku ka üles :)

Järgmisena on hädasti vaja mingit dressipluusi. Lisaks võiks mingi vähe viisakama jaki ka õmmelda, mida oleks hea peale visata. Ainult et hetkel peavad rõivaprojektid vähe ootama. Tegin oma shibori proovilappidest pildid ja panin mõned lemmikud kokku:

Mõned lemmikutest. Tegelikult meeldisid pea kõik liiga palju :)

Praegu on masina all aga järgneval pildil olev töö. Selle õmblemine võtab aega, sest õmblusaega on vähe ja töö tuleb mahukas. Loodan siiski, et mai lõpuks võiksin sellega juba enda südant rõõmustada.

Krista! Seekord jäid shibori proovilappidest ilma :D Kõik lõikasin katki ja ainult ääreribad on veel alles. Endale kinnituseks (et tuleb ikka meelepärane asi) ladusin kaks esimest riba seitsmest kokku.

Comments