Skip to main content

Itch to Stitch Uvita pluus

Mõnda aega tagasi avastasin Itch to Stitch imelised pdf formaadis lõiked ja õmblesin siis kohe Lindy Petal seeliku omale. Jagelesin siis oma arvuti ja A4 suuruses lõigete printimisega ning sain teada, et isegi 2mm suurem kontrollkast põhjustab hulganisti probleeme. Nii ma suundusin Koopia ja Niini koopiakeskusesse ning lasin hulgim lõikeid välja printida. Ei mingi probleemi! Nad printisid nii Itch to Stitchi, Seamworki, Collette ja Deer and Doe lõiked välja ja kõik olid täpselt õiges suuruses! Eriti tore, et nad keerasid need ilmatu suured paberid rulli ja lõigete maha võtmine sealt pealt on imelihtne! Ei mingeid murdejooni, mida sirgeks triikima või pressima peab. 

Peale seeliku õmblemist võtsin ette Uvita pluusi, mis samuti tasuta lõige. Plaanisin ägedat pitsikaunistusega pluusi, kuid suutsin pitsi triikrauaga ära kõrvetada. Ega ma siis sellele ei mõelnud, et kivikesi tuleb kuuma triikrauaga peale panna ja pits sellist kuumust ei kannata :D 

Nii ma siis seda lahtist pitsiosa sealt ära lõikasin ja üritasin päästa, mida annab.

Muus osas läks pluus lausa ludinal kokku. Pikendatud õlg, poolpikad varrukad otsa ja allääred puhtaks ning oligi kõik. Kaelusesse läks tumedam soonik kandiks ja võiski pluusi Mannile selga heita pildistamiseks. 

Pikendatud õlg Uvital

Täitsa asjalik igapäevane pluus. Kodus võib ju ka vahel sädeleda :)

Nüüd on plaanis mõni teine Itch to Stitch lõige ette võtta. Või hoopis Ottobre juurde tagasi pöörduda? Taaskasutust teha? Mul on liiga palju ideid peas!

Comments