Skip to main content

Pakivahetus Lauraga ehk tikandiga heegelnõeltepesad

Enne põneva teema juurde asumist ma kohe väga-väga pean ära näitama meie selle-aastased munad! :) Tühja sest, et munadepühad möödanik, ilusad olid nad ikka. Taustaks olev linik aga päästetud elule ühest teiseringipoest. Plaanitud oli see tükeldada ja kokku õmmelda muu peale, aga sobis liiga hästi mu köögi aknalauale :)

Mustikate ning sibulakoortega värvitud kenakesed
Nii. Süda rahus. 

Vahetusest. Alguse sai asi ühest Laura kirjutatud kommentaarist minu TKV 300 grammi jõulurõõmu postituses. Mina kirjutasin vastu. Siis tema. Seejärel saabusid minuni vajalikud mõõdud, mõned soovid ja lause - Mulle meeldivad maitsekalt šikid asjad, kuidas iganes sa sellest aru saad :). Aga kuna Laurale meeldivad ka värvid, siis ühendasin need.



Asusin seega tööle heegelnõelte-tarvikute pesa kallal. Sisse pidid mahtuma heegelnõelad, paar-kolm harilikku pliiatsit +  kustutuskumm, taskuke mänguasjadesilmade jaoks, käärid, nõelad. Plaan oli olemas ja pealse kaunistuse osas kindel oma mõte. 

Kui on kindel plaan, siis on ka kindel, et see läheb vett vedama. Esimese heegelnõelte pesa tegemise ajal tajusin juba, et seda ma küll kellelegi anda ei julge. Veel vähem vahetada mõnusa mänguasja vastu... Kui aga asi alustatud, siis tuleb kindlasti ka lõpetada, väga hea õpikogemuse sain. 

See esimene vasikas...

Kui pesa valmis oli, saatsin Laurale ka pealsest piilupildi. Kas ikka sobib? Sobis :) Pesa kasutades sain aru mitmest veast: esiteks käis see valepidi lahti, teiseks pesad olid liiga kitsad ja kolmandaks kukkusid libeda metallvarrega heegelnõelad sealt lihtsalt välja ning neljandaks oli väga tüütu neid paelu koguaeg siduda. Teist tarvikutehoidjat õmblema asudes üritasin kõik need vead likvideerida. Nüüd jääb vaid Laural üle katsetada ja kui kohe üldse rahul pole, siis uus tellida :)

Harilike pliiatsite jaoks mõeldud koht läks heegelnõeltele hoopis

Oh need tüütud paelad...

Valepidi lahti ja heegelnõelad välja!

Mulle sobib haaknõel tasku kinnitamiseks ka - krõpsupaela ei hakkagi raiskama :D

Vahetus pidi algselt toimuma jaanuari lõpus. Siis lükkasime edasi veebruari lõppu, seejärel märtsi. Tegelikult saime kokku alles aprilli alguses ja naersime endi üle. 

Silmakeste jaoks tasku
Tikandite osa sobib ka väga hästi IT-s projekti TK Inspiratsioon raamatust/ajakirjast alla. Selle eelpistetikandi lilled ja varred leidsin mina ajakirjast Käsitöö (talv 2007).


Pealmise poole vaade

Kenasti nööpidega kinni, ei miskit sidumist!

Kummid jätavad ruumi, et ikka rohkem asju sisse mahuks ;)

Heegelnõelte pesad ja klapp nende turvamiseks

Pisike kääritasku

Nõelte jaoks tükike vilti klapi all

Sisevaade

Lõpp hea, kõik hea! Laura tundus olevat rahul, mina ka... SEST ma sain maailma kõige nunnuma lamba!!! Ja lisaks pisikeses potikeses pehme kaktuse :)

Kaktuse tilluke savipott jäi koju ootama kuniks pisike pehme kaktus suurte okkalistega sõprust teeb :)

Ulakas lammas kepsutas põõsa otsas ;)

Eks siin muutuvad kõik mägilammasteks ;)


Lisaks nendele kahele armsale tegelasele sain ju endale ka lõpuks heegelnõelte pesa. Ja palju-palju tegemisrõõmu, andmisrõõmu, saamisrõõmu, kohtumisrõõmu...


Kaks koos :)

Palju on veel näidata :) Vahetuse aga loeme sellega lõppenuks ja teiste valminud asjade jaoks järgmine postitus tulemas juba varsti!

Comments

Ülle said…
Vahva vahetus, nii palju rõõmu!
Anonymous said…
Imekaunid tegemised!
Kadri Kivistik said…
Aitäh Teile Ülle ja Snowdrop! :)