Skip to main content

Beebitekk ja sokid

Kõigepealt lapitekist. Õmblesin selle juba suvel samaaegselt teise jänku tekiga. Üks oli tellitud ja seega oli tellijal vabadus valida endale lemmik. Suures tuhinas aga unustasin esialgu pilti teha. Foto tegi mu väikevenna ja tekk sai esitatud ka konkursile nii-öelda hädaabiks. Muidu poleks viite lastetekki kokku tulnud ja lastetekid oleks suurtega koos võistelnud ning ebavõrdses seisus olnud. Loomulikult kulub suurtele rohkem aega ja pühendumist ning need on rohkem võitu väärt.

Kangad jällegi puuvillased, jänku peal fliisist. Teki sees mahuline vatiin. Suurus natuke vähem kui meeter korda meeter :)

Jänkuga tekike

Mõnda aega tagasi sain vennalt tellimuse. Vaja oli katsikukingitust. Kudusin siis ühed mõnusad kollased pitsilised sokid (õpetus jällegi IT õpitoast). Õmblesin lisaks ühe paeltega teki ja vennas haaras komplekti veel varasemalt õmmeldud mesimummu teki. Päris tore kink sai :)

Paeltega teki ühel pool puuvillane flanell armsate loomapiltidega ja teisel pool kollane fliiskangas. Sokid said Emmebi Superbe lõngast ja on väga pehmed. Loodan, et peategelane rõõmustab! :)

Paeltega tekike mängimiseks ja lutsutamiseks. Varbad sooja talve eest!

Järgmine kord ehk jõuan enda taaskasutus või uuskasutus juurde - ühest kleidist sai pluus, üks kleit sai pikemaks tehtud jne. Mõnda koolitööd võiks ka ju näidata :) 

Värvilist sügist!

Comments

Kairi said…
Üliäge tekk!!! Tõesti! Ja sokid on ka nii nunnud :)