Skip to main content

Itch to Stitch kampsun Medellin

Aasta alguses oma suures õmblemistuhinas lõin käärid kaua aega hoitud imearmsasse kootud kangasse ja plaanisin Itch to Stitch Medellin kampsuni õmmelda. Õhin sai aga ajapuudusel otsa ja nii need välja lõigatud kangatükid ootasid kuu või kaks oma aega kuniks märtsi lõpus kampsuni valmis õmblesin.

Kui Kennis (Itch to Stitch lõigete looja) selle lõikega välja tuli, teadsin koheselt, et selle pean omale soetama. Tõenäoliselt ostsin soodushinnaga nädalal Medellini lõike ära, lasin jällegi A0 paberile välja printida ja imetlesin muudkui teiste õmmeldud kampsuneid. Medelliniga koos ilmus ka õlapaeltega särgiku lõige - neid kahte on ideaalne koos kanda. Testijate õmmeldud Medellini kampsuneid näeb siit postitusest.

Kangas oli mul juba ammu-ammu Minervacraftsi lehelt tellitud. Loose knit kanga nimetuses tõmbas tähelepanu ja ma mäletan, et kanga saabudes ei jaksanud ma seda ära imetleda. Puuvillase ja polüestri segu, erinevate hallide toonidega ja oma mõnusa tekstuuriga on see kangas ideaalne küljelt kroogitud kampsuni õmblemiseks. Kangas langeb hästi ja krooked ei jää liiga paksud. 

Women are always right! Selle lause järgi on imelihtne meelde jätta, et naiste rõivastel käib alati parem hõlm peal pool :P

Märtsis ühel päeval oli piisavalt aega ja tahtmist, haarasin välja lõigatud tükid, panin masinad tööle ja üllatavalt kiirelt sai mu Medellin valmis. Kõik istub ilusti kokku, juhend on selge nagu sulavesi ja kampsun sai jahedas kevades kõvasti kandmist. Tõenäoliselt sügise poole haaran esimese asjana selle järgi! Käisin uue kampsuniga Eesti Tervishoiu muuseumis poseerimas (loe: lastega on seal põnev ja muuhulgas sain 2-3 pooludust pilti tehtud). Jagasin toona pilte ka oma Instagrammis ja FB Õmblustoa grupis aga blogisse jõudsin nüüd alles pikemalt jutustama.

Varrukad on tegelikult mõlemad ühepikkused, mul on lihtsalt komme neid üles lükata ja nendel on lihtsalt komme uuesti alla vajuda.

Kui sul on soov sügiseks valmistuda, siis selle kampsuni lõike leiab siit: Medellin. Jällegi soovitan :)

Comments