Skip to main content

Lapitehnikas randmekotid

Mõni aeg tagasi tuli suur tahtmine õmmelda randmekotti. Kangaks valisin puuvillase triibukanga ja miskisuguse kostüümikanga. Esimese koti tegin täitsa õpetuse järgi, ainult suurused valisin vastavalt enda lukule. Alguses oli ikka paras tegu, et aru saada luku õmblemisest, kuid lõpuks valmis ta sai :)


Teine kott läks juba libedamalt. Saaks veel paremini aga ise olen juba päris rahul :)


Plaanis mõlemad kotid ära kinkida :) Nii tagantjärgi jõuludeks. Neid mõnus suvel turule/jalutama minnes randmele visata, taskud sees ka kaartide või raharulli jaoks.



Mõlemal kotil sees vooder ja vahel ühekordne vatiin. Tegelikult oleks tahtnud vatiini asemel mingit tugevamat riiet kasutada või mingit riidemoodi asja, mis oleks teppimisel jätnud koti rohkem ruumilisemaks. Välismaal (kõikides teistes riikides peale Eesti vist) blogides on näha olnud sellist mõnusat asja nagu cotton batting (või ka mõne muu nime all), mida kasutades saadakse väga ägedad ruumilise pinnaga lapitehnikas pildid, rahakotid jne. Meie kaubandusest pole ma sellist asja leidnud, võibolla lihtsalt ei oska otsida piisavalt hästi...

Comments

Sirtsuk said…
Mõnusad kotid! Ja mulle meeldib veel, et triibukangaga...
Anonymous said…
Väga vahvad kotid :)
Drex said…
Aah, niii armsad triibu-lapi-randmekotid !
Ilusat aastat uut !