Skip to main content

Sokid

Niisama lihtsalt. Lihtsad sokid. Triibulised. Sobilikud ainult minu jalale.

Kootud korraga - kõigepealt mõlemal soonik ja kannalakk, siis kand, siis ülejäänud. Iga tähtsama koha peal tuli teine järgi :)

Pildile kogutud talvine soojuskraam :)

Vardad 3mm, silmi vardal soonikuosas 10. Hiljem I ja IV vardal 11. Tegelikult oleks võinud ka uuesti 10 peale kahandada. Lõngadeks vanaema poolt harutatud tõenäoliselt ja loodetavasti villased lõngajupid. Ühe soki sisse sai pisikesi kerasid 6, teise ainult 2. Sinist jäi veel sokipaari jagu üle...

Kannalaka kudumisel sain selgeks silmuselise ääre (või kuidas seda nüüd kutsutigi...). Ilus jäi :) 

Leia pildilt 6 erinevat lõnga :)

Varbaotsa kahandused vastavalt parema ja vasaku jala varvastele :) Tumedam triibik on paremajalasokk ja heledam vasakujalasokk. Nii peab olema. 

Tohuvabohu... miskit läks sassi :D


Nüüd on mõnus kirjutada - varbad on laua all sokkide sees soojas :P 

/Läks pojale kindaid ja mütsi kuduma. Kaela-õlavalu andis peale kodust joogatundi natuke järgi ja homme on lootust muda saada :P Pealegi unustas suures tasuta saadud kangaste õhinas emme oma poja villased kirikindad (keset suve sai turult ostetud 6€-ga :D) kaugele maale. Ja siis ei jõudnud õigeks ajaks kohale kah. Muidu käib laps akrüülinärakatega ja näpud külmetavad. Peast rääkimata... Kingsepa sündroom ma ütlen kohe! Häbi-häbi..../

Comments

Diana Tammann said…
Kenakesed ja soojad, monitorilt näha :)))
Elina K said…
Jajah, kui varbad soojas, siis tulevad ka paremad mõtted ja sõrmedki liiguvad kiiremini ! Ja mulle meeldivad triibikud !
Kadri Kivistik said…
Ennike - sa tead ju! :D Eks ma annan endast parima.

Sokid on tõesti soojad. Mõnusalt karedad ka :) Ja eks need naljad tule kergemini kui varbad soojas :P Aitäh armsad sõbrad! :)