Skip to main content

Seelik

Kui heal inimesel on sünnipäev ja sa pole teda ammu näinud ja koos aega viitnud, siis ei saa ju lihtsalt sms-i saata. Ja kui sul on veel 2 sõpra, kes sama tunnevad, siis saabki peale hoolikat planeerimist minna pildistama :) Eriti hea on minna juba tuttava fotograafi juurde, kelle tehtud pildid sulle väga meeldivad.

Nii me siis ühel pühapäeva õhtupoolikul saime plikadega kokku (ikka plikad - kõik alla 30-ne veel ;)). Mõni oli mures, teine oli põnevil ja üks lihtsalt üks paras mammi :) Tulemuseks olid naerupahvakud, edvistamine, veidi tuult, mõni hüpe ja tantsusammud, hiljem mõnus salat ja kommentaarid järgmiste sünnipäevakinkide osas... Viimaseid ei saa kohe mitte kirja panna, jututeemad võiks sildistada väga musta huumori alla.

Mina aga praktilise mõtlemise ja paari tunni õmblemise tulemusel sain pildistatud kohe ka seeliku. Tüüpiline naine ju - mul pole midagi selga panna! Igal juhul on plaanis õmmelda veel 2 seelikut, 2 kleiti ja siis minna šoppama musta kleidiriiet. Väike must klassika (ehk varrukatega soe must talvine kleit) minu garderoobis puudub. 

Pika jutu tulemuseks paar pilti. 

Fotograafiks armas nimekaim Kadri. Aitäh, sulle! Ja eriti kohe selle eest, et hea mõtte pähe idanema panid ;)

Kõhtu oleks võinud veel õgvendada :D

Triibulised sukad olid kohustuslikud :P

Laseme pea alla, siis pole näha kõrvuni ulatuvat suud :)

Seeliku lõige ise joonistatud, õpetus pärit "Käsitööpäevikust."Tõesti hea lihtne ja ka algajale kiirelt teostatav. Järgmise puhul tahan alt laiema teha. Ja värvli võiks korraliku õmmelda. Taskud on moe pärast. Linane kangas.

Ma juba tean, mida plikadega oma sünnipäeva puhul teha plaanin :) Ikka Kadri juurde pildistama, sest siis on hea võrrelda - enne ja pärast ;)


Ilusat jõuluootust!

Comments