Skip to main content

Sini-must-valge beebitekk

Õmblesin ühel vihmasel novembrikuu päeval sini-must-valge beebiteki. Tekk oli nö tellimustöö, mis rändab koos Sutsukese imeliste lipuvärvides tekkidega Austraaliasse. Aitäh Sutsukesele! :)


Kangasteks uus lilledega must, sinine on kasutatud küljekardinad ja valge uus (kuid juba eakas) paksem kangas. Selline taaskasutus-uuskasutusprojekt. Tagumisel poolel siniste toonidega ruuduline kangas. Kõik puuvillased, vahekihiks mahuline vatiin.


Õmmeldud päevaga, tepitud ööga :) Ehk siis päeval plokid valmis, õhtul kokku ja öösel teping. Viimane pealt läbipaistva niidiga (või õigemini tamiiliga). Mõõduks 1.08x1.08 m.


Uue teki tükid on juba välja lõigatud, kuid hetkel hoopis heegeltööd ja rootsi põiming käsil. Päeva-paari jooksul ka uus osa rootsi põimingu õpetusest laekumas siia :)


Pildistatud kinnaste-sokkidega samal päeval rabas. Käisin oma kilekotitäie asjadega ja kõrgete kiilkontsaga saabastega ringi kui üks meesterahvas teretas ja jõudu soovis. Läks vaja :)

/Pea lõhub otsas ja jutusoonel on vist keegi peal tallunud... Vaadake parem pilte ;) /

Comments

Elina K said…
Imeline ! Jajah, imeline on see oskus teha nõnda mitmekesist ja -ilmelist käsitööd ning lisaks veel äärmiselt korrektselt ! Imeline !
Kadri Kivistik said…
Aitäh teile! Ma ise jäin ka tekiga täitsa rahule (mis on tegelikult päris harukordne asi) :)