Skip to main content

Hall pusa Itch to Stitch Visby lõike järgi

Selle pusa õmblemise süü saan kõik Pinterestile saata. Mõnda aega tagasi sattusid mu Pinteresti seinale muudkui hallid/sinised/mustad pusad, millel olid tugevamast pitsist varrukad ja ees pitsist kängurutasku. Esimene kord vaadates emotsiooni ei tekitanud, aga mingi hetk hakkasid need mulle väga meeldima. 

Enam ei jäänudki muud üle kui kaevata välja Itch to Stitch Visby raglaansärgi lõige ja kangaid valima hakata. Ma polnud seda lõiget varem õmmelnud ja kuna igapäevastest pikkade varrukatega särkidest oli nagunii puudus, õmblesin kõigepealt kaks tavalisest puuvillasest või viskoosist trikotaažist särki endale. 

Enne ja peale trenni, kasutasin lihtsalt tühja garderoobi ja head suurt (ja puhast!) peeglit ära :D

Peale nende kahe õmblemist ja kandmist asusin tööle halli dressikangast ja pitsist pusa kallal. Tahtsin, et see jääks veidi suurem kui eelmised, ja andsin siit-sealt ruumi juurde. Kaeluse tegin veidi madalamaks ja varrukad jätsin poolpikaks. Algsel lõikel on tegelikult pikad varrukad ja võimalus ette ka nööbiliist õmmelda. Kindlasti mingi hetk võtan selle ka käsile. Ma olen nii rahul oma halli pusaga! 

Mõnus!
See kõik toimus eelmisel sügisel ja nii tore, et lõpuks blogisse ka üles sai! Lähipäevil tulevad aga näitamisele verivärsked õmblustööd - ma olen igal juhul põnevil! 

PS. Link Itch to Stitch Visby lõikele on affiliate link, ehk et kui sa selle kaudu lähed ja ostad lõike, siis ma saan soovitamise eest väikse tasu. Aitäh!

Comments