Skip to main content

Kotike ja pajalapid

TK Lõpetamata asjade lõpetamine on üks väga kasulik projekt! Järgmised kaks tööd on korralikult lõpetatud ja omale kasutuse leidnud. Nimekirjas järgmised on juba ette võetud ja ehk saavad samuti varsti valmis :)

***

Õhtul enne pulmi alustasin endale pisikese kotikese heegeldamisega. Lootsin, et saan pruutkleidis ringi lehvides käe otsas üht heegeldatud roosat kotikest hoida, aga muude toimetuste kõrvalt selleks enam aega ei jäänud. Heegeldatud sai isegi pildistamise vahepeal ja spetsiaalselt pildistamise jaoks samuti :) Siis tuli jälle argipäev ja kotike jäi lõpetamist ootama. Nüüd võtsin kätte heegeldasin need viimased read ka kotile ära. Sisuks said kommid. Materjaliks linane lõng Midara Linas.


Pruutkimbuga :P

***

Teiseks tööks sai pajalappide lõpetamine. Augusti alguses õmblesin pooled kokku, kuid liialt paksud jäid. Nüüd harutasin küljed lahti, võtsin ühe kihi vahelt ära ja kantisin ääred. Materjaliks vanad teksapükste sääreosad ja ruuduliseks ühe meeste triiksärgi varrukad. Ainult kandipael ja puuvillane vatiin on uued :)

Vajadusel saab käe ruudulise riide alla pista.

Tagumine ja esimene pool.

Järgmiseks proovin ära lõpetada rätikute äärepitsid. Üks on valmis, 5 on jäänud :) Paar Rootsi põimingu mustrit tahaks ka õpetusena kirja panna, eks näis, millal kõik mu plaanid ellu jõuavad!

Toredat pühapäeva!

Comments

Diana Tammann said…
Armas kotike. :)
Mõnusad taskuga pajalapid, hea idee. :) Edu poolikute asjade lõpetamisega.