Skip to main content

Punane särk

Kunagi aastaid tagasi ostsin Seppäläst 2 käisteta särki. Materjaliks libe trikootaaž ja esiosa kahekordsena õmmeldud. Läbi aastate olen neid pidevalt kandnud, kuid ausalt öeldes kulumise märke need ei näita. Viimased 2 aastat on aga särgid tundunud liialt lühikesed (eks vanus ka juba sealmaal, et paljast kõhuriba väga näidata ei taha). 

Seega otsides endale mõnusat särgiku lõiget, tulid need kaks meelde. Võtsin ühelt umbkaudse lõike, haarasin kapist punase trikootaaži ja õmblesin endale uue pikema särgi. 


Esiosa on õmmeldud poolenisti topeltkangast. Kaelus algselt pahemalt poolt (paremad pooled koos) kinni õmmeldud ja siis ümber pööratud. Esiosa õmblus ulatub kaela taha ja seega rohkem kaelust õmblema ei pidanud. Käiseavadesse õmmeldud samast riidest riba (plaanisin küll algselt käiseavad kantida, kuid see riba jäi ilusti hoidma ja ei hakanud seda teistpidi enam pöörama).


Oh oleks taht enne reisi veel mõne seeliku, kleidi või särgi valmis jõuda, aga nüüd tuleb oodata, mil Eestisse ka jõuavad piisavalt soojad ilmad :) Sellega aga soojamaaesitlused lõppevad. 

Päikest!

Comments

Krissu said…
Sa ikka jõuad igasugu asju ja ideedest ja oskustest ka puudust ei ole..;o)