Skip to main content

Pikkade varraste pesa ja lühikesed püksid

... mõlemad triibulised :) Ainuke asi, mis neid ühendab lisaks sellele, et mõlemad valminud detsembrikuus ja kumbki pole jõudnud blogisse.

Lühikesed püksid said õmmeldud puhtast vajadusest. Laps kasvab nii kiirelt, et teised püksid on kõik liiga lühikeseks jäänud. Kitsaks kah... Kangas pärit Humanast - 2€ maksin suure tüki eest, sealt saab kahed püksid veel :) Mulle nii meeldis see triibuline trikotaaž, ei saa ju sellist asja poodi jätta! Aplikatsioon on poja enda valitud kui korra Karnaluksis sai aega veedetud.



Pikkade varraste pesa läks aga kingikotti. Valmis sain selle täiesti viimasel minutil. Enne jõuluvana tulekut õmblesin veel nööpe külge :) 

Vardapesa jaoks on kasutatud ühte jällegi Humanast pärit kangajuppi (sinine tugev tõenäoliselt polüesterkangas) ja Isetegija foorumi triibukangast. Viimane sobis mõnes mõttes väga hästi - tegemist on ju ühele isetegijale tarviliku esemega. Allpool on puidust punased nööbid. Miskipärast need ei tahtnud üldse külje peale jääda...

Natuke punast pitsi sai ka lisaks :)


Sisse sai õmmeldud pikad vahed varrastele ja klapp ka peale, et vardad välja ei pudeneks. Klapi peale õmblesin kileriba, kuhu alla saab pika pabeririba panna. Viimasele on võimalik peale kirjutada, mis suuruses vardad kuskil pesas parasjagu on :) Paber läheb küll natuke kortsu, kuid parem kui mitte midagi. Ma vähemalt loodan.

Üks kumm on jäänud ääre alla, muidu kinnitub ikka 4 nööbiga :)

Aitäh uuele omanikule piltide eest! Loodan, et pesa hoiab vardaid ilusti kodus koos ja keegi ula peale ei pääse ;)

***

Aasta on kokku võetud, viimasedki asjad ettenäidatud ja tegelen juba hoogsalt pooleliolevate tööde lõpetamisega. Ühel seelikul vaja õmmelda veel alläär, lukk ja värvel seestpoolt kinni. Koolitööd on täpselt joone peal, sõbrad on ära kallistatud ning võibki aasta lõpus rahulikult kodus olla. Enesetunne on ka juba parem - ööl vastu 24. detsembrit tabas mind kõhuviirus, mis mind kõikidest söömingutest eemal hoidis. Vähemalt ei kogunenud nende jõuludega üleliigseid kilosid ;)

Peske käsi, peske puuvilju! ;)

Comments

Arella said…
Trikotaaźi on nii mõnus õmmelda, ei seda saa poodi jätta ;) Ja laps sai toredad püksid. Vardapesa on vajalik asi, keegi sai õnnelikuks!
Diana Tammann said…
Väga ilus vardapesa.
Ja triibupüksid on nii toredad. Trikotaaz on mõnus materjal.