Skip to main content

Jõululine järellainetus

Selle aasta jõuludeks plaanisin valmistada vähemalt tosinkond kinki. Küll õmmeldud ja kootud-heegeldatud asju. Aga saatus tahtis teisiti ja oma plaanidest ei jõudnud ma kümnendikkugi valmis. Keegi kinkideta siiski ei jäänud :)

Inimesele, kes on sel aastal meie perele tõelist hoolimist ja vastutulelikkust üles näidanud, sai valmistatud kõrvitsamüsli. Tema jõulukinki leidsid tee veel vildist piparkoogid, päris piparkoogid ja purk kõrvitsa-apelsini moosi. Mul on väga hea meel, et ta meid nii palju aitas ja olemas oli.

Läbi tsellofani.

Teisele väga armsale inimesele sai samuti väike ja pigem sümboolne pakk. Sümboolne just sellepärast, et tema hoolimist ja abi lihtsalt ei saaks kuidagi rahas ega tehtud asjade hulgas mõõta. Tema kuuse alla leidsid tee äärepitsiga käterätik (esimest korda heegeldasin äärepitsi otse räti külge!) ja kõrvitsaseemnelilled. 

Rätiku pits lähemalt. Mustri tuletasin ise :)

Oma vendade pakki poetasin samuti enda valmistatud kõrvitsamüslit. Vähemalt midagi päris minu enda tehtud :) 

 
Vennanaise kingikotti peitsin ühe enda kokkumöksitud kehakoorija. Proovisin enda käte peal ka ja olen tulemusest vaimustuses. Mul tihtipeale talvel käed hiiglama kuivad ja kreemid aitavad ainult natuke. Kuid kui kõigepealt sellega käed nö ära pesin ja pärast kreemi panin, siis oli mitu päeva rahu majas :)

Suurem purk alles ootab oma üle andmist...


Sellised pisikesed tegemised jõulude eel. Suuremad jäid kööki - 4 tundi piparkookide küpsetamist ja mitu plaaditäit õunakooki...

Kehakoorija retsepti leidsin siit
Kõrvitsamüsli pärit aga siit. 
Kõrvitsalilled endiselt Buffini õpetuse järgi :)

Homme aasta kokkuvõte. Eeldusel, et jõuan. Kui ei, siis ilusat vana-aastaõhtut!

Comments