Skip to main content

Me Made May neljas nädal kolme pildiga

Vot nüüd on jama majas. Eelmine nädal kandsin pea iga päev midagi enda tehtut, aga pildilist materjali on ainult kolme päeva kohta. Viimase päeva osas võivad aga Õmblusmamsel ja viis teist toredat naisterahvast kinnitada, et seljas oli mul enda õmmeldud valge käisteta särgik ja õunapuuõieline seelik. :)


  • Teisipäeval käisime lasteaia kevadpeol, võõrustasime külalisi ja kandsin enda õmmeldud trikotaažpluusi ja õunapuuõielist seelikut. 
  • Kolmapäeval ajasin selga tuunitud pluusi ja õmblesin ühe toru.
  • Reedel suures palavuses leidsin selga enda liblikakleidi ja olin maru rahul, et veel villast kuduma ei pea. Veetsin aega üht seelikut heegeldades hoopiski. Kas ja millal viimane blogisse jõuab, on praegu arutluse all. Äkki jõuab hoopis kotina? :)
  • Laupäeval käisin Lõuna-Eestis. Kui ikka väga kaua aega Eestimaa peal ringi ei sõida,  on päris huvitav Tallinn-Tartu maanteel. Vahepeal pidin õudusest silmi ka kinni pigistama, sest mõni möödasõit ei kannatanud vaatamist... Kandsin poest ostetud kleiti ja enda tehtud kõrvarõngaid. Pilti tegin ka, kohe päris palju. Selliseid:

  • Pühapäev on seega tunnistajate õlul. Ma võin tunnistada, et Kristal oli poest ostetud pluus ja täitsa tema enda õmmeldud lapiseelik. Osaliselt lausa samast kangast, mis minu oma :) Ja kui keegi juhtus rääkima nende kahe ajateenijaga, kes Laagri raudteejaamast rongi peale läksid, siis jah... need olime meie Kristaga, kes Statoili ja raudteejaama vahelisel muruplatsil 4-5-8 m pikkuseid kangaid lahti harutasid ja siis neid pisikeste kääridega pooleks lõikasid. Lühidalt: jagasime sõbralikult ja ainult muru oli kadedusest roheline ;)

Comments

Anonymous said…
Kinnitan, et kõik on õige. Pildimaterjal on veel korrastamata, aga püüan lähiajal ära teha, siis on sul nähtav kinnitus:) Sinu ja Krista päev lõppes siis eriti toimekalt ja pealtnägijatele lõbusalt:)
Soojad tervitused, Karin
Õmblusmamsel said…
He-he-he, selle toreda päeva lõppu naeran siiani!Järgmine kord võtame 20 meetrit kangast ja lähme raekoja platsile jagama. Huvitav, kas haigekassa rahastab ka kangahaigeid.
Anonymous said…
Küll see kangakadedus on üks hull asi. Kasvõi väikeste kääridega ja kuskil nurga taga murul - peaasi, et teised osa ei saaks :=)))
Terje
Kadri Kivistik said…
Kusjuures ma mõtlesin jah, et miks me seal ei jaganud. Ju siis viisakusest :D Kangad said tuppa toodud ainult sellepärast, et muud asjad olid samas kotis. Aga jah - tunnistan süüd :D