Skip to main content

Me Made May teine nädal: kordused, kordused, kordused...

See nädal on olnud korduste nädal. Ma hea meelega kannaks juba suvisemaid riideid nii nagu esmaspäeval, aga päris haigeks ka jääda ei taha...

Minu nädal algas suulise eksamiga, jätkus kahe kirjalikuga. Teine kirjalik kestis kaks tundi ja sealt tulin ära maailma suurima peavalu ja krampis käega. Polnud just kõige parem tunne ja kuna tulemust ei tea, siis midagi positiivset ses küll ei näe.. 

Orhideed õitsevad nii mis hirmus! Ja alumisel pildil kannatan ränga peavalu käes - tablett on sisse võetud aga paranemismärke sel hetkel veel ei olnud. Tuli lihtsalt kähku foto ära teha.

Kordused sel nädalal:
  • iga päev kandsin enda eelmine aasta õmmeldud salli, mis siiani mu lemmik on. Seega kõikidel päevadel midagi omatehtud oli küljes :)
  • lilla taskutega seelik oli seljas lausa kolmel korral, kahel nendest jõudis ka pildile. Ilmselgelt täiesti lemmikseelik hoolimata sellest, et see puusadele vajub (värvel ei jää enam kõhule pidama, peab kitsamaks tegema või rohkem sööma hakkama...)
  • esmaspäeval oli liiga külm lillelise seeliku jaoks ja nüüd ootab see soojemaid päevasid kapis riidepuul - ainuke asi, mis sel nädalal ei kordunud
  • neljapäeval läksin pükstele ja enda lemmikkampsunile üle - sama riietus saatis mind ka reedel ja laupäeval :)
Endiselt - mul on vaja koduseid viisakaid rõivaid, milles oleks mugav. Tahaks vahelduseks vähe viksim välja näha, aga no teksades ei ole mugav. 

Kui ma suudan teisipäevase ja neljapäevase eksami edukalt sooritada (ja eelnevalt vajalikud tööd lõpetada), saan viimaks ometi enda töödele pühenduda! See siis tähendaks lapitekkide õmblemist :) Rõivasteni kohe veel ei jõua.

Jällenägemiseni juba uuel nädalal! :)

Comments