Skip to main content

See 15 minutit, mil oli vaja maha rahuneda...

See nädal on olnud tõeliselt vaheldusrikas - nagu sõit ameerika mägedel kohe. Emotsioonid on kas kõrgel taevas (seal täiskuu kandis) või sügaval maa sees ja vihast/pettumusest tulised. Esmaspäev oli rahu, mis õhtu edenedes muutus paanikaks. Paanikast üks hetk enam polnud kasu ja võttis üle minnalaskmise ja lootusetuse tunne. Teisipäeval läksin mütsiga lööma aga sain õppimata maksimumtulemuse. Selle peale oli õnn taevas ja järgmised ülesanded peast pühitud. 

Õnn kestis kolmapäeva hommikuni, mil peale kahetunnist õndsat kodu koristamist tuli uuesti paanikaosakonda siirduda, peale mida jällegi lootusetus ja pettumusega leppimine. Õhtul rahustasin end lasteaia aknaid pestes, tolmuimeja filtreid otsides ja raevukalt põrandaid pestes. 

Tänane neljapäev saabus viimase hetke õppimisega - 15 minutit autosõitu paberid käes ja korrutamas endale - kaltsiumi omastamisele aitab kaasa vitamiin D, lipiidid; asendamatud aminohapped on lüsiin ja metioniin; juustu tegemisel on kõrvalproduktiks vadak.... Eksam oli üllatavalt lühike arvestades materjali mahtu. Kõige lihtsam oli arvutamise ülesanne: mitu grammi süsivesikuid peab päeva jooksul tarbima naisterahvas, kelle päevane energiavajadus on 8000kJ :)

Pärast eksamit oli tunne nadi. Jutustasime ja siis jõudis õppejõud juba minu töö parandamiseni. Kerge ülevaade ja kinnitus, et sooritatud on olemas, täpse hinde jaoks läheb veel aega. Sõna sooritatud viis mu emotsioonid uuesti läbi lae tänasesse pilvitusse taevasse :)

Paar kõne ja järgmised asjaolud muidugi kukutasid hooga selle alla tagasi. Mis seal ikka.. 

Koju jõudes premeerisin end vaba ajaga õmblemiseks. Viskasin oma segamini riiete-kangaste-lõngade ja kõige muu hunnikutele pilgu peale ja tõmbasin sealt välja ühe tuunika. Päritolu Humana, hind 3€ (esimesel soodusmüügi päeval ostetud). Klõps enne ja klõps u 15 minuti pärast :)

Mis tegin?
- lõikasin pluusi lühemaks 15 cm
- tisside vahele lisasin sündsuspaneeli (ehk tsiviliseeritult öeldes kohendasin dekolteed enda sündsuse normidele vastavaks).

15 minutit oli vaid vaja, et tunne oleks jälle hea. 
15 minutit oli vaid vaja, et üks ilus igapäevane rõivaese mu kappi rikastaks ja
15 minutit oli vaid vaja ühe heateo tegemiseks ;)


Ainult üks raskem eksam on jäänud, kuid see alles juunis. Paanikaks pole põhjust! Homme on aga teatripäev ja pühapäeval võib mind näha rongis Balti jaama poole suundumas, et ühte kiisukleidi omanikku üle vaadata ;)

Nüüd heegeldan ja koon ning õhtul punast veini joon :P

Comments

Õmblusmamsel said…
Õmblustterminoloogiline väljend- sündsuspaneel on väga äge. Mul vajavad ka paar pluusi sedasamust paneeli. Tervita ja täna kiisukleidi omanikku minu poolt.
Esta said…
"tisside vahele lisasin sündsuspaneeli" - lugesin ja mul pidi naeruga kook kurku kinni jääma! See on alati naljakas, kuidas neid büstiteemasid õmblemisblogides käsitletakse, küll on uued sõnad välja mõeldud rindade nimetamiseks ja mis kõik :)
Arella said…
Ju see tuunika paneeli puudumise tõttu Humanasse sattuski. Palju parem kohe!
Anonymous said…
Sündsuspaneel pani mitu korda teksti üle lugema, et kas ma ikka sain õigesti aru. Tõesti geniaalne väljendus. Ning tuunikast sai tõesti palju ägedam pluus. vahel on nii vähe vaja, et muutus oleks nii suur. :)
Kuid loodan, et pühapäeval näeme! :)
Elina K said…
Pluusikese premeerimine paneeliga - parim punktipanek päevale!
*
Loomulikult ka õnnesoovid edukalt sooritatud eksamite puhul!
Anonymous said…
Väga ilus dekoltee ju... ;)
Palju õnne eksamite puhul!

Kairi
Anonymous said…
Ah seda see küsimus FBs tähendas :)
Ma pilte vaadates esimese hooga ei saanud arugi, mida sa näitad :) Et mis sul selle mustris oleva ringi vastu on :D Väga hea lahendus igatahes.
Siret