Skip to main content

Valge lilleline seelik

Ma nüüd muudkui postitan ja näitan "uusi" asju. Jutumärkides seetõttu, et see seelik on Mannil seljas olnud juba veebrurist alates... Nüüd oli ilus päikseline ilm ja otsustasin suvine välja näha. 

Peitlukk ja ilusti ühel joonel olevad satiinist kandipaelad :)

Seeliku kangas on pärit Barcelonast ja siin postituses täitsa näidatud. Nagu kirjas, siis see on puuvilla ja polüestrist kangas, mis käe all tundub pigem lihtsalt puuvillane. Õnneks aga ta ei kortsu nii hullusti. 

Seeliku detailid lõikasin välja juba eelmise aasta suvel (vist), kuid voltide tõttu jäi ta seisma. Lihtsalt polnud see päris õige tunne... Korra sügisel tegin seelikut natuke edasi, kuid jäi uuesti seisma. Mis sa vastu talve ikka suvist seelikut õmbled!

Kõige külmemal talvekuul võtsin aga end käsile ja õmblesin seeliku lõpuni. Ajasin Mannile selga ja sinna ta jäi. 

Natuke liiga laiaks ajavad voldid seeliku, kuid see-eest on mugav istuda ja astuda

Lõige on Burda 8090 ümbrikulõige. Seelik sai sissepoole puuvillasest batistist voodri, kinnitatud on see ainult ülemise ääre ja luku külge. Nüüd tehes oleksin luku külge kinnitamata jätnud - palju lihtsam oleks triikida! Külje peal on peitlukk, selle õmblemine on juba üsna käpas :)

Seelik on nii mõnusalt kirju, et lapsega väljas käimise plekid ei hakka kohe silma :) Ma arvan, et suvel saab seelik kõvasti kandmist. 

Seespidiselt ka ilus!

Võibolla peaks ühe paela allaäärde ka õmblema... Kui viitsin.

Foto (väiksemaks lõigatud muidugi), kuhu ma isegi tervenisti peale jäin. Teistel oli kas ainult pea või ainult jalad või kott - ega peaaegu neljane peagi veel fotograaf olema! :D


Nobedaid näppe!

Comments

Arella said…
Kaunis seelik! Paelad annavad palju juurde, kuigi niisamagi ilus materjal.
Õmblusmamsel said…
See lõige sobib sulle suurepäraselt või veelgi paremini ja paelad annavad tõega palju juurde. Peaks ka Elsa fotograafiks koolitama. Kui sinu peaaegu neljane nõnna hästi hakkama saab.